joi, 27 septembrie 2012

Ce fac banii din om

Clientul unui bar vede in spatele tejghelei un borcan plin ochi cu bancnote de 50. Evalueaza din ochi suma care se afla in borcan si, curios, il intreaba pe barman: 
- Care-i treaba cu borcanul?
- Pai pe scurt... daca pui o bancnota de 50 si treci 3 teste, toti banii din borcan sunt ai tai.
- Si care sunt cele 3 teste? 
- Regula este sa le afli dupa ce pui bancnota de 50 in borcan. 
Ii da omul o bancnota de 50 barmanului, care-i spune:
- Treaba merge cam asa: prima data trebuie sa bei dintr-un foc, o sticla intreaga de palinca, apoi sa mergi in spatele barului, in curte, unde avem un pitbul, pe care il doare tare rau o masea. Tu, cu mainile goale, trebuie sa i-o scoti. Ultimul test este cu o baba, de 90 de ani. Locuieste deasupra barului. Niciodata in viata ei nu a avut orgasm. Trebuie sa o ajuti la capitolul asta. 
- Stiu ca am dat bancnota de 50, dar nu fac testele. Trebuie sa fii nebun sa bei o sticla de palinca si apoi sa mai executi si testele urmatoare!
- Este alegera ta, dar banii raman in borcan, zice barmanul. 
Dupa ce bea cateva pahare, omul nostru prinde curaj si intreaba: 
- Unde dracu-i sticla aia de palinca ? 
Barmanul ii da sticla. Omul, cu ambele maini pe ea, o goleste fara sa se strambe, apoi, impiedicandu-se, isi face drum catre curtea din spate, de unde foarte curand se aud zgomotele luptei crancene. Dupa un timp, se asterne o liniste deplina si fix cand restul clientilor si barmanul credeau ca eroul nostru a murit, intra pe usa. Muscat, zgariat si cu camasa flenduri pe el se indreapta spre bar, unde spre stupefactia asistentei, striga: 
- Noooh? Acu, unde-i baba aia pe care o durea maseaua?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu